Dani piknika: Takmičenje u stonom fudbalu

Takmičenje pod nazivom „Zaigraj i osvoji Fun paket“ organizuje Bingo City Center 29.4. 2017. u Bingo City Center-u s početkom u 12 sati.

PRAVO NA UČEŠĆE

Pravo na učešće imaju svi zaniteresovani koji svoju ekipu od dva člana prijave putem Bingo City Center Facebook stranice u periodu od 20.4. do 26.4. 2017. godine. Prijave trebaju sadržavati sljedeće:

  • Naziv ekipe
  • Ime i prezime osobe koja vrši prijavu
  • Broj telefona osobe koja vrši prijavu

MEHANIZAM

Takmičenje pod nazivom „Zaigraj i osvoji Fun paket“ je turnir u stonom nogometu. Turnir će  biti organiziran na dva stola: Chipsy i Heineken i prijavljene ekipe će biti podijeljene u dvije skupine po istoimenim stolovima.

Prijavljene ekipe se trebaju registrovati kod hostese u 11:45h na centralnom trgu u Bingo City Center-u. Ukoliko na dan odigravanja turnira, u datom roku registracije, pojave i ekipe koje nisu izvršile prijavu putem Facebooka, organizator će prihvatiti prijave na licu mjesta.

Nakon početka turnira, svaka ekipa treba sačekati svoj red igranja, jer ukoliko se ekipa ne pojavi, gubi pravo na dalje učešće, a protivnička ekipa nastavlja takmičenje i prolazi u slijedeći krug takmičenja bez odigrane utakmice.

Svaka utakmica traje sve dok jedna ekipa prva ne postigne tri gola i prinicipom eliminacije će se dobiti pobjednici stolova.

Pobjednici Chipsy i Heineken stolova će igrati veliko finale boreći se za Fun paket.

NAGRADA

Glavna nagrada je Fun paket koji sadrži: 2# Heinekena i 3 paketa čipsa. Dvije utješne nagrade su po bačvica Heinekena.