Zašto ne bismo svi bili zaljubljeni ovog Valentinova? Zaljubljeni u svog partnera, zaljubljeni  u romantiku, u svoje prijatelje, zaljubljeni u život? Sve to je moguće uz zabavu koju vam Bingo City Centar priprema u povodu Valentinova.

Od 1. do 14. 2. očekuju vas brojne Facebook i Instagram giveaway objave u kojima možete osvojiti vrijedne  i simpatične darove naših zakupaca, ali i sljedeći natječaji:

Kofer nesuđenih ljubavi – Bingo City Center je pripremio kofer u koji možete da ubacite svoju priču na temu nesuđenih i skrivenih ljubavi, a najdirljiviju priču Bingo City Center će nagraditi poklon vaučerom. Kofer je smješten u holu Bingo City Center-a. Priče možete ubacivati do 14.2., uz obavezno navedene kontakt podatke.

Senior Valentine natječaj – pišite na Facebook stranici Bingo City Center-a o  ljubavnim pričama svojih nana i djedova te im tako omogućite da osvoje romantičnu večeru. Natječaj traje od 6. do 12.2.

Ljubavni triatlon – prijavite se na natjecanje parova u kuglanju, bilijaru i pikadu. Najuspješnija tri para darujemo poklon vaučerima. Prijave se vrše putem inbox-a Facebook stranice Bingo City Center-a ili na dan događaja u Bingo City Center-u, do 16:00, a natjecanje počinje u 16:30

Bal pod maskama – Možete biti par ili samci, jedini uslov je da imate masku i da zaplešete. Bal počinje u 19:00, a najbolju mušku i žensku masku nagrađujemo poklon vaučerom.

Budimo zaljubljeni u Bingo City Centeru, mjestu gdje želje ožive!